Kvik keukens Roeselare

Kvik keukens Roeselare? Het is van oorsprong een Deense keukenzaak Kvik biedt naast keukens ook badkamers, en garderobes in Deens design voor een verrassend lage prijs aan. Kvik keukens verkoopt al meer dan 30 jaar Deense design keukens.

Hun innovatieve design, snelle levering en relatief gezien lage prijzen hebben een revolutie teweeggebracht in de keukenbranche. Kvik keukens is in 9 verschillende landen gevestigd.

Kvik keukens telt 21 toonzalen verspreid over heel België. In Roeselare is één van deze vestigingen te vinden. Deze staat op de woonboulevard in Roeselare. Deze woonboulevard is geschikt voor een dagje uit, hier heeft u veel woon-/keukenwinkels bij elkaar zitten.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogus thuis ontvangen.

Kvik keukens Roeselare

Kvik keukens Roeselare

Kvik Roeselare
Brugsesteenweg 333
8800 Roeselare
051 62 26 62
www.kvik.be

Kvik keukens Roeselare openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Roeselare zijn:

Maandag:      10.00-18:00 uur
Dinsdag:        Gesloten
Woensdag:    10:00-18:00 uur
Donderdag:   10.00-18.00 uur
Vrijdag:         10:00-18:00 uur
Zaterdag:       10:00-18:00 uur
Zondag:         14:00-18:00 uur

Koopzondagen en Feestdagen

U wilt graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De toonzaal van Kvik keukens uit Roeselare is elke zondag geopend. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Kvik keukens uit Roeselare geopend is.

Kvik keukens Roeselare telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Kvik keukens Roeselare? Kvik keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 051 62 26 62.

Klantenservice Kvik keukens

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van Kvik. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Kvik keukens Roeselare ervaringen

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenwinkel blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Kvik keukens.