Ixina keukens Roeselare

Ixina keukens Roeselare? Deze winkel maakt graag van uw keuken een échte droomkeuken. Ixina keukens is gevestigd in 10 verschillende landen. Ze hebben 54 vestigingen verspreid over heel België. In Roeselare is één van deze vestigingen te vinden, deze staat op de woonboulevard in Roeselare. Gelegen aan de Brugsesteenweg. Deze woonboulevard is geschikt voor een dagje uit, hier heeft u veel woon-/keukenwinkels bij elkaar zitten.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogus thuis ontvangen.

Ixina keukens Roeselare

Ixina keukens Roeselare

Ixina Keukens
Brugesteenweg 383C
8800 Roeselare
051 43 34 86
www.Ixina.be

Ixina keukens Roeselare openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Roeselare zijn:

Maandag:          10:00 – 18:30 uur
Dinsdag:            10:00 – 18:30 uur
Woensdag:         10:00 – 18:30 uur
Donderdag:       10:00 – 18:30 uur
Vrijdag:             10:00 – 18:30 uur
Zaterdag:           10:00 – 18:00 uur
Zondag:             Gesloten

Koopzondagen en Feestdagen

U wilt graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De toonzaal van Ixina keukens uit Roeselare is 6 dagen per week geopend en zondags gesloten. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen en koopzondagen de Ixina keukens uit Roeselare geopend is.

Ixina keukens Roeselare telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Ixina keukens Roeselare? Ixina keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 051 43 34 86.

Klantenservice Ixina keukens

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van Ixina. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Ixina keukens Roeselare ervaringen

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenwinkel blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Ixina keukens.