Grando keukens Roeselare

Grando keukens Roeselare? Grando keukens & bad verkoopt naast keukens ook badkamers. Ze hebben 11 vestigingen in België en 34 vestigingen in Nederland en een eigen fabriek in Duitsland. In Roeselare is één van deze vestigingen te vinden. Deze staat op de woonboulevard in Roeselare. Deze woon boulevard is geschikt voor een dagje uit, hier heeft u veel woon-/keukenwinkels bij elkaar zitten.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogus thuis ontvangen.

Grando keukens Roeselare

Grando keukens Roeselare

Grando keukens
Brugsesteenweg 429
8800 Roeselare
05 122 91 76
www.grando.be

Grando keukens Roeselare openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Roeselare zijn:

Maandag:        09:30 – 18:30
Dinsdag:         Gesloten
Woensdag:      09:30 – 18:30
Donderdag:     09:30 – 18:30
Vrijdag:           09:30 – 18:30
Zaterdag:         10:00 – 18:00
Zondag:           13:00 – 18:00

Koopzondagen en Feestdagen

U wilt graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De toonzaal van Grando keukens uit Roeselare is elke zondag geopend. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Grando keukens uit Roeselare geopend is.

Grando keukens Roeselare telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Grando keukens Roeselare? Grando keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 051 22 91 76.

Klantenservice Grando keukens

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van Grando. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Grando keukens Roeselare ervaringen

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenwinkel blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Grando keukens.