Eggo keukens Roeselare

Eggo keukens Roeselare? Deze winkel telt in totaal 45 keukenwinkels in heel België. Eggo keukens is een Belgisch familiebedrijf dat 300 medewerkers aan het werk heeft en blijft groeien. Bij Eggo keukens wordt u geholpen door Professionals die aandachtig luisteren en kostbaar advies geven.

Bij Eggo keukens worden keukens en meubels van Duitse kwaliteit gemaakt. U vindt de Eggo toonzaal in Roeselare op de woonboulevard gelegen aan de Brugsesteenweg. Op de Woonboulevard bevinden zich veel andere Woon- en keukenwinkels, geschikt voor een dagje weg.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogus thuis ontvangen.

Eggo keukens Roeselare

Eggo keukens Roeselare

Eggo keukens
Brugsesteenweg 524
8800 Roeselare
051 25 49 35
www.eggo.be

Eggo keukens Roeselare openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Roeselare zijn:

Maandag:          10:00-18:30
Dinsdag:           10:00-18:30
Woensdag:        10:00-18:30
Donderdag:       10:00-18:30
Vrijdag:             10:00-18:30
Zaterdag:           10:00-18:00
Zondag:             Gesloten

Koopzondagen en Feestdagen

U wilt graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De toonzaal van Eggo keukens uit Roeselare is 6 dagen per week geopend en zondags gesloten. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen/koopzondagen de Eggo keukens uit Roeselare geopend is.

Eggo keukens Roeselare telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Eggo keukens Roeselare? Eggo keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 051 25 49 35.

Klantenservice Eggo keukens

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice: 03 877 74 42. Neemt u liever op een andere manier contact op met de algemene klantenservice? Stuur dan een mail naar Eggo keukens. Na het verzenden van de mail krijgt u zo spoedig mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Eggo keukens Roeselare ervaringen

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenwinkel blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Eggo keukens.