DSM keukens Roeselare

DSM keukens Roeselare? In het jaar 1919 is DSM van start gegaan. Inmiddels heeft DSM meer dan 100 jaar ervaring. DSM keukens heeft 15 toonzaal vestigingen verspreid over heel België. Ze beschikken al over 41 montageteams en ontwikkelen steeds weer de nieuwste keukentechnieken. DSM keukens is een echte innovator,  met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Ook beschikken ze bij DSM over een eigen opleidingscentrum. Bij DSM keukens werken ze samen met professionele keukenadviseurs en binnenhuisarchitecten. In Roeselare vindt u DSM keukens in het Mammoet Center gelegen aan de Brugsesteenweg. Hier bevinden zich veel winkelketens dicht bij elkaar hier door is het zeer geschikt voor een dagje uit.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis DSM keukencatalogus thuis ontvangen.

DSM keukens Roeselare

DSM keukens Roeselare

Dsm Keukens
Brugsesteenweg 310
8800 Roeselare
51 24 33 45
www.Dsmkeukens.be

DSM keukens Roeselare openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Roeselare zijn:
Maandag:          10:00 – 18:00 uur
Dinsdag:            10:00 – 18:00 uur
Woensdag:         Gesloten
Donderdag:       10:00 – 18:00 uur
Vrijdag:             10:00 – 18:00 uur
Zaterdag:           10:00 – 18:00 uur
Zondag:             10:00 – 18:00 uur

Koopzondagen en Feestdagen

U wilt graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? Deze DSM vestiging is elke zondag open. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen DSM keukens uit Roeselare geopend is.

DSM keukens Roeselare telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor DSM keukens Roeselare? DSM keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is: 051 24 33 45.

Klantenservice DSM keukens

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice door het contact formulier op de site in te vullen. Vul het contactformulier in via de contactpagina. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo spoedig mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

DSM keukens Roeselare ervaringen

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenwinkel blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over DSM keukens.