Dovy keukens Roeselare

Dovy keukens Roeselare? In het jaar 1980 werd de eerste Dovy keuken gemaakt, in het jaar 1981 opende Dovy haar eerste keuken toonzaal in Roeselare. Het keukenbedrijf telt in totaal 20 keukenwinkels in heel België. Dovy-specialisten helpen u graag met hun originele ideeën. Dovy heeft als doel een droombeeld omzetten in een creatie die uiteindelijk een kwalitatieve leefkeuken wordt. U vindt de Dovy toonzaal aan de meensesteenweg 320 in Roeselare.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogus thuis ontvangen.

Dovy keukens Roeselare

Dovy keukens Roeselare

Dovy Keukens
Meensesteenweg 320H
8800 Roeselare
051 20 50 15
www.Dovy.be

 

Dovy keukens Roeselare openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Roeselare zijn:

Maandag:        09:00 tot 19:00 uur
Dinsdag:          09:00 tot 19:00 uur
Woensdag:      Gesloten
Donderdag:     09:00 tot 19:00 uur
Vrijdag:           09:00 tot 19:00 uur
Zaterdag:         09:00 tot 19:00 uur
Zondag:           10:00 tot 18:00 uur

Koopzondagen en Feestdagen

U wilt graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De toonzaal van Dovy keukens uit Roeselare is elke zondag geopend. Tijdens de feestdagen is Dovy keukens geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website.

Dovy keukens Roeselare telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Dovy keukens Roeselare? Dovy keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 051 20 50 15.

Klantenservice Dovy keukens

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van Dovy. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Dovy keukens Roeselare ervaringen

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenwinkel blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Dovy keukens.