Deaplus keukens Roeselare

Deaplus keukens Roeselare? In totaal hebben ze 5 toonzalen verspreid over heel België. Deaplus biedt al 30 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van keukens. Ze hebben hun eigen productie in Heusden-Zolder. In Roeselare is één van deze vestigingen te vinden deze is gelegen aan de Bruggesteenweg.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogus thuis ontvangen.

Deaplus keukens Roeselare

Deaplus keukens Roeselare

Deaplus Keukens
Bruggesteenweg 299
8830 Hooglede-Gits
51 22 56 62
www.deaplus.be

Deaplus keukens Roeselare openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Roeselare zijn:

Maandag:       10:00 – 18:30 uur
Dinsdag:        10:00 – 18:30 uur
Woensdag:     10:00 – 18:30 uur
Donderdag:    10:00 – 18:30 uur
Vrijdag:          10:00 – 18:30 uur
Zaterdag:        10:00 – 17:00 uur
Zondag:          Gesloten

Koopzondagen en Feestdagen

U wilt graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De toonzaal van Deaplus keukens uit Roeselare is op alle dagen geopend alleen op zondag gesloten. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Deaplus keukens uit Roeselare geopend is.

Deaplus keukens Roeselare telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Deaplus keukens Roeselare? Deaplus keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 051 22 56 62.

Klantenservice Deaplus keukens

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van Deaplus. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Deaplus keukens Roeselare ervaringen

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenwinkel blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Deaplus keukens.