De Keukenrenoveerder Roeselare

De Keukenrenoveerder Roeselare? De Keukenrenoveerder is gevestigd in Roeselare. Het keukenbedrijf is gevestigd aan de vloedstraat. Bij De Keukenrenoveerder kunt u rekenen op een 15 jaar lange ervaring binnen het ambacht van keukens renoveren.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogus thuis ontvangen.

De Keukenrenoveerder roeselare

De Keukenrenoveerder Roeselare

De Keukenrenoveerder
Vloedstraat 18
B-8800 Roeselare
051 20 60 08
www.keukenrenoveerder.be

De Keukenrenoveerder Roeselare openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Roeselare zijn:

Maandag:     08:00-19:30
Dinsdag:      08:00-19:30
Woensdag:   08:00-19:30
Donderdag:  08:00-19:30
Vrijdag:        08:00-19:30
Zaterdag:      08:00-19:30
Zondag:        Gesloten

Koopzondagen en Feestdagen

U wilt graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De toonzaal van De Keukenrenoveerder uit Roeselare is 6 dagen per week geopend en zondags gesloten. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen/koopzondagen De Keukenrenoveerder uit Roeselare geopend is.

De Keukenrenoveerder telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor De Keukenrenoveerder Roeselare? De Keukenrenoveerder keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 051 20 60 08.

Klantenservice De Keukenrenoveerder

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van De Keukenrenoveerder. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

De Keukenrenoveerder Roeselare ervaringen

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenwinkel blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over De Keukenrenoveerder.