De keukenbouwer roeselare

De keukenbouwer Roeselare? De keukenbouwer  is een echt familie bedrijf klant tevredenheid is dan ook een kernwoord binnen de organisatie. Ze hebben 4 vestigingen verspreid over België. In Roeselare is één van deze vestigingen te vinden. Deze staat op de woonboulevard in Roeselare. Deze woon boulevard is geschikt voor een dagje uit, hier heeft u veel woon-/keukenwinkels bij elkaar zitten.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogus thuis ontvangen.

De keukenbouwer Roeselare

De keukenbouwer Roeselare

De keukenbouwer
Brugsesteenweg 372
8800 Roeselare
051 20 52 00
www.dekeukenbouwer.be

De keukenbouwer Roeselare openingsuren

De openingsuren van de toonzaal in Roeselare zijn:

Maandag:       13:00 – 18:00
Dinsdag:         10:00 – 18:00
Woensdag:      10:00 – 18:00
Donderdag:     10:00 – 18:00
Vrijdag:           10:00 – 18:00
Zaterdag:         10:00 – 18:00
Zondag:           13:00 – 18:00

Koopzondagen en Feestdagen

U wilt graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De toonzaal van De keukenbouwer uit Roeselare is elke zondag geopend. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen/koopzondagen de keukenbouwer uit Roeselare geopend is.

De keukenbouwer Roeselare telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor De keukenbouwer Roeselare? De keukenbouwer wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 051 20 52 00.

Klantenservice De keukenbouwer

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van De keukenbouwer. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

De keukenbouwer Roeselare ervaringen

Bij elke keukenwinkel zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenwinkel blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over De keukenbouwer.